Rajcsányi család honlapja
Bemutatkozás

Családunk nevének eredete

A családunk neve az ősmagyar Ra, úr, napisten szóból ered. A régiek ugyanis úgy tudták, hogy a hegyek és a folyók az Isten legkedveltebb tartózkodási helyei, azért alkalmazták az ő nevét. A dán nyelvben a Rar szó kellemest jelent és elképzelhető hogy valami összefüggés van, a kezdet kezdetén.

Tények a családunk történetéről

A családunk honlapja év 1999-től kemény családeredet kutatói munkám eredménye. Az őscsaládfát Nagy Iván leírására alapoztam de a levéltári és más történelmi adatok tanulmányozása után lényegesen megváltoztattam. Erőfeszítésemet próbálom egyensúlyozni a semleges történészek körül és nem a Kádárrendszerben kikelt történészek elveit követve. Tisztelet a kivételnek vagy is  kikell mondanom hogy ezek között sok a történelemhamisító. A keresztény egyház fanatikusan ragaszkodik a bibliai történelemhez és nem is akar hallani a magyar őstörténelemről annak ellenére hogy folytatólagosan bukkannak fel történelmi adatok és bizonyítékok. A posztkommunista politikusok kényszert használva megakadályozták a magyar őstörténelem kutatását. A 2010-es kormányválasztás után nagy a reményem ahoz hogy mi ősmagyarok szabadon kutathatjuk a múltunkat.

Az ősmagyar családunk története egyenlő a magyar történettel. Az őseink írták a magyar történelmet. Miután kivándoroltunk Mezopotámiából észak irányba, vagy is az Elit abban az irányba vándorolt ki, voltak idők mikor a magyarok uralták akkor a világnak számító földet az Alpoktól a japán tengerig.

Az Árpád házi királyok kihalta után nekünk ősmagyaroknak nagy küzdelmet kellet és kell folytatnunk a túlélésért. A minket körül vevő népek lépésről lépésre, elfoglaltak és leromboltak mindent ami a miénk volt. Azok, vagy is az a nem keresztény csoport akik az utolsó hatszáz éven keresztül vándorolt be nagy Magyarország területére, ők kijátszották ellenünk azokat a népeket hogy velük együtt eltüntessenek mindent ami ősmagyar. Alá kell húzni, hogy a bevándorlók túlnyomó része becsületes munkát végezve beolvadt a magyar társadalomba. Egy csoport  mégpedig, akik azt állítják hogy egy híres ősünk meghamisította az ős családfánkat egy nagyon jó példa arra hogy megalázzanak bennünket.

A történelem azt is bebizonyította hogy a mi családunk génjei élnek tovább szét szórva a világban és hordozzák a tehetséget, szeretetet, hitet és a büszkeséget.

Nagyon kevés olyan család van  ebben az országba akiknek ősei és most élő tagjai, kik annyit harcoltak és olyan sok vért ontottak a hazánkért, mint a mi családunk.

                                                                           Rajcsányi Mihály
 

 

 Családok oldalai


Látogatók száma: 27092